livestream
Inschrijven

Volgende Wedstrijden

Vergunning te vinden onder INFO


Laatste Nieuws

AFGELASTING LUMMEN 25 & 26 mei 2024

Door de aanhoudende wateroverlast zal de organisatie van Lummen op 25 & 26 mei verschoven worden naar 15 & 16 juni. Zie update kalender.

VOORINSCHRIJVING PINKSTEREN LOMMEL

BETEMO MET PINKSTERHAPPENING 18 & 19 MEI LOMMEL HEESERBERGEN
VERPLICHTE VOORINSCHRIJVINGEN LOMMEL 18 & 19 mei
Omwille van de beperkende maatregel van milieurichtlijnen, zijn er VERPLICHTE VOORINSCHRIJVINGEN voor de JMS wedstrijd Lommel 18 mei en VLM wedstrijd Lommel 19 mei.

De voorinschrijvingen zullen gebeuren via MotoInside, alwaar een link geplaatst is op de facebook VLMCROSS en op onze website www.vlmcross.be en www.jms-belgie.be
De inschrijvingen zijn betalend, en om jou inschrijving geldig te maken dien je 15 euro te betalen. Deze 15 euro zal je terug betaald worden aan de inschrijvingstafel in de kantine ter plaatse.
De beperking brengt met zich mee dat er slechts 30 mogen ingeschreven worden per te verrijden reeks.
VERGUNNINGHOUDERS VLM en JMS krijgen VOORKEUR, en ENKEL DEZE kunnen zich vanaf opening inschrijving op dinsdag 23 april tot en met zondag 5 mei inschrijven. Hierbij is men dus VERPLICHT de VERGUNNINGSNUMMER te vermelden (onder de barcode vermeld). Andere kunnen zich vanaf maandag 6 mei inschrijven tot en met maandag 13 mei. Diegene die niet in aanmerking zouden komen door de beperking, daarvoor zal hun betaling terug gestort worden via de bank.
VERDER MOETEN WE OOK GAAN WERKEN MET EEN AANGEPAST PROGRAMMA, DAAROM ZAL ER OP ZONDAG GEEN APARTE REEKS ZIJN VOOR DAGVERGUNNINGEN, EN DUS ENKEL OP ZATERDAG ZAL ER EEN APARTE PROGRAMMATIE ZIJN VOOR DAGVERGUNNINGEN.  
DE KAMPIOENSCHAPSPROEVEN VOOR DE NIEUWELINGEN (A,B,C) ZULLEN GEANNULEERD WORDEN DAAR WE NU NOODGEDWONGEN MOETEN GAAN WERKEN MET BEPERKTE AANTALLEN
SAMENVATTING :
 • VOORINSCHRIJVINGEN NOODZAKELIJK EN BETALEND VOOR DEELNAME
 • VERGUNNINGHOUDERS VLM & JMS KRIJGEN VOORKEUR EN ENKEL DEZE KUNNEN INSCHRIJVEN VANAF OPENING 23 APRIL TOT EN MET 5 MEI MET VOORKEURSBEHANDELING
 • ANDERE VERGUNNINGHOUDERS KUNNEN INSCHRIJVEN VANAF 6 MEI TOT EN MET 13 MEI, EN DIT ENKEL VOOR DE NOG OPENSTAANDE PLAATSEN.
 • AANGEPAST PROGRAMMA
 • ANNULATIE KAMPIOENSCHAPSPROEVEN NIEUWELINGEN A,B,C
TE GEBRUIKEN LINK VOOR INSCHRIJVING
JMS
https://app.motoinside.app/events/5289
 
VLM
https://app.motoinside.app/events/5288

AFGELASTING Ranst 20 & 21 april WATEROVERLAST

huidige status organisaties

Opnieuw een update van de huidige status organisaties.

20 & 21 april Ranst afgelasting is een feit, wederom boosdoener wateroverlast
27 & 28 april MEERHOUT staat in de steigers en gaat uitgevoerd worden.
4 & 5 mei BALEN is ook in gereedheid gebracht en rijdersklaar gemaakt
18 & 19 mei LOMMEL : hier gaan we met de BEPERKENDE MILIEUMAATREGEL om slechts 30 rijders aan de start te hebben moeten werken met betalende voorinschrijvingen. Deze betaling komt overeen met de voorziening van een toegangsticket.
Verder zullen hier ook NK zijspannen in het programma opgenomen worden, dat volledig in handen ligt van MON en die ook de inschrijvingen van deze zijspannen op zich nemen.
 

TOEKOMST MX in Vlaanderen

Nieuwste fotoalbums

 • Pulderbos
  Pulderbos
  25/07/2021
 • Rijkevorsel
  Rijkevorsel
  08/08/2021
 • Balen
  Balen
  15/08/2021
 • Retie
  Retie
  11/07/2021