livestream
Inschrijven

Volgende Wedstrijden

Downloads


Laatste Nieuws

Organisatie Reet 8 & 9 oktober

Zojuist overeenkomst bereikt met de Kleiduivels dat de organisatie van 8 & 9 oktober kan doorgaan te Reet. Ook de huldiging van de VLM kampioenen zal hier zijn doorgang vinden, net als de finale van Oldtimers. Een gebrekkige communicatie heeft tot enige mistoestanden geleid, en deze willen we dan met deze ook de kop indrukken. Vele piloten hebben in deze negatieve berichtgeving hun stem laten horen, wat ook heeft bijgedragen tot dit positieve resultaat van organisatie. Wel moeten we jullie er aan herinneren dat iedereen, en dus ook de piloten een warm hart dienen toe te dragen tot de motorcross. De aanwezigheid van piloten met daarbij ook de nodige supporters zijn dus broodnodig om onze sport en dus ook onze organisators te behouden en te ondersteunen. Laat ons allen samen de schouders eronder zetten, want dit is nodig om onze motorsport te behouden.
vanwege VLM/JMS

Vervloesem

Bal Jochems

AFGELASTING REET RUMST

Aankomend weekend 1 & 2 oktober te Reet-Rumst zal geen doorgang vinden omwille van de wateroverlast.
Wel is men momenteel bezig een verschuiving naar het volgende weekend 8 & 9 oktober tot stand te brengen.
 
De gevolgen in verband met kampioenschapsfinale zijn als volgt :
 • De proeven van 9 oktober kunnen en zullen niet verplaatst worden.
 • De tussenstand kampioenschap na wedstrijd Lummen 25 september is dan ook de eindstand.
 • Indien de wedstrijd te Reet kan doorgaan op 9 oktober, dan zullen ook hier de huldigingen plaatsvinden van het VLM kampioenschap.
 • Gaat de wedstrijd te Reet helemaal geen doorgang vinden, dan zal er een locatie gezocht worden om de kampioenenhulde te laten plaatsvinden.
Indien geweten is of een verzorgingsdienst ter beschikking is, dan kan de wedstrijd te Reet Rumst op 8 & 9 oktober plaatsvinden. De volgende dagen zal verdere berichtgeving volgen.
 

Overlijden Wannes Van Nooten

Met deze de melding van overlijden Wannes Van Nooten, bij ons in motorcross-midden gekend als vader van Jurgen en grootvader van Vital.

Nieuwste fotoalbums

 • Pulderbos
  Pulderbos
  25/07/2021
 • Rijkevorsel
  Rijkevorsel
  08/08/2021
 • Balen
  Balen
  15/08/2021
 • Retie
  Retie
  11/07/2021