livestream
Inschrijven

Laatste Nieuws

kalenderaanpassing 3 & 4 september

Kalenderaanpassing 2022 !
De wedstrijd van GROBBENDONK op 3 en 4 september gaat niet doorgaan.
Verder ook vaste aanduiding van TONGERLO op 27 en 28 augustus.

Bericht aan EXPERTEN & QUADS update 5 april


BERICHT VOOR VERGUNNINGHOUDERS EXPERTEN EN QUADS
AANPASSING PROGRAMMA  BIJ OLD-TIMER WEDSTRIJDEN
Geachte vergunninghouders Experten en Quads,
VLM is hard aan het werk om de JMS-wedstrijden op te waarderen. Dat gaat niet van de ene minuut op de andere. Eerder dit seizoen werden daartoe enkele categorieën opgesplitst. Het voornaamste doel van deze maatregel is de veiligheid van onze jongeren te verhogen.
Op basis van de reeds opgedane ervaring menen we dat het in het belang van de jeugdmotorcross een goede zaak is om het JMS wedstrijd schema  aan te passen.
Dat heeft gevolgen voor de vergunninghouders Experten en Quads.
Wanneer een JMS wedstrijd samen valt met de wedstrijden voor de BOTC Oldtimers zal de klasse Experten aangevuld worden met de daglicenties. VLM vergunninghouders uit de categorieën van het zondagprogramma zullen op zaterdag niet meer kunnen deelnemen met een dagvergunning.
De Quads worden ingepast in het VLM programma van zondag.
Opgelet: deze wijziging geldt enkel wanneer JMS de BOTC Oldtimers ontvangt op zaterdag.
Wij hopen op uw begrip voor deze maatregel.
Sportieve groeten,
 
Voor VLM,
Eddy Houtmeyers
Afgevaardigd bestuurder 

Deelname Masters/Seniors

Klasse MASTERS/SENIORS
Omwille van de overbezetting van deelname bij de klasse der Masters/Seniors (ex.Nieuw C), worden er tot verdere berichtgeving geen dagvergunningen opgenomen in deze klasse. Ook zal er bij overbezetting voorkeur gegeven worden aan eigen vergunningen van VLM/MSV.

Aangepast programma JMS

Naar aanleiding van enige bezorgdheden van ouders die samen met ons het beste voor hebben met hun kind, hebben we gaan evalueren wat er kan uitgevoerd worden om de veiligheid en ontwikkeling van hun telg niet in het gedrang te brengen.
Een eerste opsplitsing binnen het gebeuren van beginnende rijdertjes in de klasse van initiatie is uitgevoerd. Hiermee hebben we de initiatie 50cc waarbij enkel de automaten 50cc toegelaten zijn. Verder dan de initiatie 65cc waarbij enkel 65cc kleine wielen toegelaten zijn.
Bij de volgende klasse der nieuwelingen hebben we ook een verdeling ingebracht van kleine en grote wielen. Hierin hebben we dus een opsplitsing van nieuwelingen 65cc enkel kleine wielen, en een andere klasse nieuwelingen 65cc grote wielen die samen rijden met de nieuwelingen 85cc maar apart klassement.
Verder gaat er ook opnieuw gestart worden met de initiatie quads/zijspannen,maar nu wel met voldoende vergunninghouders die reeds geregistreerd zijn.
 
Bijgevoegd het aangepaste programma.

VERSTUREN VERGUNNINGSAANVRAAG

VERGUNNINGSAANVRAGEN DIE VIA DE POST VERSTUURD WORDEN, MOETEN NAAR VLM, Linkhoutstraat 219a te 3560 Linkhout-Lummen VERSTUURD WORDEN EN NIET MOTORSPORT VLAANDEREN.
BETER KAN JE DE AANVRAGEN INSCANNEN EN VIA EMAIL VERSTUREN NAAR info@vlmcross.be.
VERDER OOK ZEKER NIET AANGETEKEND VERSTUREN, WANT DIT GAAT ALLEEN MAAR VERTRAGEN. WIJ KUNNEN DEZE AANGETEKENDE ZENDINGEN NIET ONTVANGEN DAAR WIJ SLECHTS OP 2 MOMENTEN OP HET BUREEL AANWEZIG ZIJN. 

Nieuwste fotoalbums

 • Pulderbos
  Pulderbos
  25/07/2021
 • Rijkevorsel
  Rijkevorsel
  08/08/2021
 • Balen
  Balen
  15/08/2021
 • Retie
  Retie
  11/07/2021