livestream
Inschrijven

Laatste Nieuws

Annulatie rijnummer licenties 2023

Voor diegene die nog geen vergunning afgesloten hebben voor 2023, zal vanaf 9 april de voorlopig bestaande rijnummer geannuleerd worden en kan dus verder uitgegeven worden.

Overeenkomst ZIJSPAN Klasse 2023

ZIJSPAN KLASSE 2023
 
De overlegvergadering van 24 november onder initiatief van Davy Maris, bracht ons tot bepaalde afspraken in verband met uitwisselingswedstrijden tussen VLM en VMCF.
Maar ook zijn er bepaalde afspraken gemaakt in verband met aantallen van vergunninghouders en aanwezigheden op de wedstrijden.
De nodige vergunninghouders waren gesteld op 15, alwaar we een kleine afwijking toegestaan hebben door dat er maar 13 waren op het moment van afsluiting.
Verder is het ook zo dat de nodige aanwezigheden dienen bevestigd te worden met een voorinschrijving.
Na overleg met Davy Maris en VMCF is de nood aan aanwezigheid gebracht op 8 zijspancombinaties.
Deze voorinschrijving dient te gebeuren via MotoInside, en dit zowel voor de wedstrijden van VLM als die van VMCF.  Voor de wedstrijden bij VMCF ga je gewoon naar de inschrijving voor de VLM wedstrijddag, en hier zal de zijspanklasse beschreven staan met vermelding van de wedstrijdplaats van VMCF. Donderdagmiddag 12:00 uur voor de wedstrijddag sluit de voorinschrijving af, en zullen minimum 8 zijspancombinaties moeten ingeschreven zijn.

Niet alleen inschrijven is een plicht, maar ook de aanwezigheid voor de ingeschreven wedstrijd is een plicht. Vandaar dat we ook bij het inschrijven of ticket nemen bij MotoInside een betaling laten voorzien van 15 euro per persoon. Zonder betaling is er geen ticket beschikbaar en zodoende moet elke piloot/bakkenist betaald hebben met voorinschrijving om in orde te zijn voor de wedstrijd. Deze betaling geld uiteraard als toegang voor de wedstrijd. Maar
is een ingeschreven combinatie niet aanwezig en is er geen afmelding met geldige reden, dan zal er geen terugbetaling gebeuren van het betaalde ticket.

In de hoop dat jullie begrip kunnen opbrengen voor de gemaakte afspraken, en dat alle moeite die gebracht is vanuit verschillende mensen en instanties de oplossing kan bieden voor het voortbestaan van de zijspanklasse.
 
Davy Maris
Eddy Houtmeyers, VLM
Els Bamps, VMCF


 

Aanvraag vergunning 2023

De aanvraag voor een vergunning 2023 kan enkel afgeleverd worden wanneer deze volledig in orde is.
Wat wil zeggen dat niet alleen de betaling in orde moet zijn, maar ook alle pagina's van de vergunningsaanvraag inclusief de medische verklaring.
Verder moet ook voor de minderjarigen de "Verklaring van beide ouders of voogd van ongehuwde minderjarigen" zoals vermeld door BEIDE OUDERS ondertekend worden.

Is één van deze noodzakelijkheden niet in orde, dan zal er ook geen vergunningspasje/licentie afgeleverd worde

Nieuwigheden 2023

Kalender 2023

    KALENDER VASTGESTELD TIJDENS KALENDERVERGADERING 26 OKTOBER 2022

Nieuwste fotoalbums

 • Pulderbos
  Pulderbos
  25/07/2021
 • Rijkevorsel
  Rijkevorsel
  08/08/2021
 • Balen
  Balen
  15/08/2021
 • Retie
  Retie
  11/07/2021