livestream
Inschrijven

Vergunning te vinden onder INFO


Laatste Nieuws

Overlijden Marleen De Schutter (echtgenote van Danny Van Winckel)

Vanuit het bestuur en dienstleden van VLM en JMS willen wij onze diepste medeleven betuigen aan familie en vrienden. Wij willen vooral Danny en kinderen een hart onder de riem steken, daar jullie samen met Marleen een grote betrokkenheid hebben in het motorcross-gebeuren. Jullie betekenen heel veel voor ons, en ook wij zullen Marleen enorm missen. Sterkte aan allen waarbij ook de mensen van MC De Stroeckxvrienden.

Overlijden Simone Bergmans (ere-voorzitster MC De Vennecrossers)


Vanwege alle bestuursleden en dienstpersoneel van BLM/VLM/JMS heel veel sterkte toegewenst aan familie en vrienden met dit enorme verlies.
Simone heeft ook in het beeld van onze motorcross heel veel betekend, en was ook altijd bereid tot belangeloze inzet voor gelijk welke vraag die er ook was.
Simone zal in ons hart gegriefd blijven, met ook hierbij alle mooie herinneringen van weleer.
 
Innige deelneming

 

KALENDERWIJZIGING GENK HORENSBERGDAM naar 17 & 18 juni

!!! KALENDERWIJZIGING !!!!
Naar aanleiding van de afgelasting van de wedstrijd op 13 en 14 mei, zal de wedstrijd verplaatst worden naar 17 en 18 juni.
 

NIEUWE OMGEVINGSVERGUNNING LOMMEL

Annulatie rijnummer licenties 2023

Voor diegene die nog geen vergunning afgesloten hebben voor 2023, zal vanaf 9 april de voorlopig bestaande rijnummer geannuleerd worden en kan dus verder uitgegeven worden.

Nieuwste fotoalbums

 • Pulderbos
  Pulderbos
  25/07/2021
 • Rijkevorsel
  Rijkevorsel
  08/08/2021
 • Balen
  Balen
  15/08/2021
 • Retie
  Retie
  11/07/2021