livestream
Inschrijven

Laatste Nieuws

overlijden Rene Kenis (ex dienstlid VLM/JMS)

Rene Kenis

15/03/1938 - 20/04/2021
Echtgenoot van mevrouw Georgette Bouwens
 
Gepensioneerd beroepsmilitair bij de luchtmacht
Vlaggenman motorcross
Gepassioneerd tuinier
 
Geboren te Balen op 15 maart 1938 en aldaar zacht ingeslapen in WZC "Orelia Keiheuvel"
op 20 april 2021.
                        
De afscheidsviering, gevolgd door begraving op de begraafplaats te Balen - Centrum
zal in beperkte kring plaatsvinden.
 
Omwille van de maatregelen omtrent het coronavirus zijn er geen publieke afscheidsmomenten.
U kan steeds uw medeleven betuigen door online te condoleren via www.driesnv.be

overlijden Leon Offerman (reporter Belang van Limburg)

Zondag 18 april is Leon Offerman overleden in het ziekenhuis waar hij enkele dagen geleden werd opgenomen. Leon Offerman was een gekend figuur. Tientallen jaren was hij perscorrespondent voor Het Volk in Heusden-Zolder, waarvoor hij met pen en fototoestel aanwezig was op gemeenteraden, sportmanifestaties en alle evenementen. Altijd goedgemutst en door velen geliefd. Maar ook nadien is hij altijd blijven schrijven over motorcross in Het Belang van Limburg. Zelfs toen hij de kaap van de 90 bereikte waarmee hij zowat de oudste perscorrespondent in Limburg en misschien wel het hele land moet geweest zijn. Leon Offerman zou dit jaar in oktober 93 worden. 

OPENING BUREEL

Omwille van de aanhoudende problematiek van Corona, zullen de burelen enkel nog telefonisch bereikbaar zijn op het nummer 013/443043. Bij ingave van vraagstelling zal zo snel mogelijk antwoord gegeven worden.

ANNULATIE APRIL & MEI (zie update kalender)

Omwille de aanhoudende problematiek van CORONA zullen er ook geen wedstrijden georganiseerd worden in niet alleen april maar ook MEI. We houden voorlopig de mogelijkheid open voor opstart vanaf zomerperiode, maar ook hier zullen we moeten afwachten wat het verloop is van de pandemie.

Vooruitzichten/hoop heropstart

Beste motorcross liefhebbers,
 
Naar aanleiding van recente gebeurtenissen binnen de corona pandemie en daarbij gepaard gaande versoepelingen, zijn wij bij de verschillende instanties zoals de overheid ons oor gaan te luister leggen om te horen wat mogelijk is.
Grootste vraag hierbij is “Wat is de te voorspellen termijn van opstart motorcross evenement ?”. Een antwoord hierop hebben we niet, maar een voorzichtige hint naar mogelijke opstart in mei was wel te horen.
 
Met deze mogelijkheid bedoelen we wel een doordachte opstart met heel wat beperkingen en maatregelen die misschien wel altijd zullen blijven bestaan.
Alles is natuurlijk afhankelijk van de cijfers binnen het corona gebeuren, en zoals we zien is er hier wel wat ups en downs op te merken.
Moest de evolutie van de pandemie in de goeie richting blijven lopen, dan moeten we natuurlijk zorgen dat we klaar zijn om het heroptreden zo kwalitatief en veilig mogelijk te laten gebeuren.

Laat ons allen de vingers gekruist houden, en daarmee terug in de flow te geraken van de motorcross wedstrijden.
 
voorzitter,
 
Eddy Houtmeyers
 

Nieuwste fotoalbums

 • Tongerlo
  Tongerlo
  15/03/2020
 • Lummen
  Lummen
  22/03/2020
 • Arendonk
  Arendonk
  29/03/2020
 • Lille
  Lille
  05/04/2020