livestream
Inschrijven

Tessenderlo(04/07/2021)

KMC Looise en RW MX team slaan ook in 2021 de handen in elkaar, de eerste organisatie zal doorgaan op 3/4 juli op de oosterbergen in tessenderlo voor jms/ vlm rangen.  Voor kmc looise zullen de volgende piloten de kleuren verdedigen Brend Van Den Berghe,Senne Pirard,Jirre Saenen, Celiné Carpentier, Kevin Saenen, Kobe Keldermans, Jochem Dexters, Nick Saenen,  Ook bij RW MX team zullen de piloten de kleuren verdedigen met name door Milo Vos, Senne Lemoine, Bjarne Vos, Robby Mariën, Tom Lemoine, Dimitri Schoofs, Jean-Pierre Theunis, Kevin Fors! Dit alles zal in goede banen geleid worden door gerry Saenen en Werner renders . Wij zijn er alvast klaar voor… julli toch ook? Allemaal welkom in tessenderlo!!! Volg de richtlijnen en de COVID maatregelingen aub!!!!
 
VOORINSCHRIJVING via de APP “Moto-Inside”
Eenvoudig te installeren op jou smartphone, laptop of pc
Van hieruit kan je inschrijven op de eerstvolgende 4 wedstrijden.
Ben je volledig in orde met jou vergunning van VLM, JMS, Motorsport Vlaanderen of MC Lille, dan kan je registreren in de app om jou aanwezigheid te bevestigen voor de wedstrijd van keuze.
Ben je nog niet in orde met de vergunning of ben je vergunninghouder van een andere federatie, dan moet je ofwel een dagvergunning reserveren of een Euro Licentie bezitten van andere landen.

Uitslagen

Bekijk hier de resultaten van :
Positie
Piloot
Punten
Categorie