livestream
Inschrijven

Inschrijven

VLM Seizoen 2021. Alles wat u moet weten over het verplichte voorinschrijven vooraf aan uw deelname.
We gaan van start met zowel het Belgisch als het Vlaams Kampioenschap en dit voor alle klassen. Zie het schema onderaan deze beschrijving. Laat ons samen wel de nodige maatregelen opvolgen die ons van bovenuit uitgedragen worden. Enkel zo en niet anders kan de toekomst van de motorcross en verdere organisaties gevrijwaard worden. Updates over de geldende corona maatregelen delen we telkens op onze website en facebookpagina.
Uw deelname en aanmelding enkel via het platform van Moto Inside:
Één van de Corona gerelateerde maatregelen is het voorinschrijven. Om deel te kunnen nemen dienen de rijders zich daarom via het Moto Inside aan te melden.
Ruim vooraf aan de wedstrijden openen we telkens de inschrijvingen zodat we de meest recente updates in de evenement-beschrijving kunnen toevoegen voor jullie.
Je vind de reeds geopende voorinschrijvingen voor de VLM wedstrijden via deze link:
Op de Moto Inside website of in de App maken de deelnemers eenmalig een account aan. Hiervoor heeft elke deelnemer een eigen e-mailadres nodig. Hierna gaan ze naar het gewenste evenement waar ze een klasse kunnen kiezen en een ticket kunnen ‘‘kopen’’. We zetten het ‘‘kopen’’ tussen aanhalingstekens omdat u voor uw inschrijving uiteraard niets betaald. De vooraanmelding is verplicht, maar wel gratis.
Let op, er kunnen maximaal 44 rijders starten per categorie dus kies de juiste klasse en schrijf maar 1x in. Vol is vol. Vul ook alle informatie juist in. De vooraanmelding sluit elke donderdag vooraf aan de wedstrijd om 12.00uur. Voor de eerste wedstrijd op zondag 4 juli sluit de inschrijving dus op donderdag 1 juli om 12.00uur.
Na uw ‘aankoop’ ziet u uw ticket terug onder het kopje ‘bestellingen’ in uw profiel. Indien u onverhoopt meerdere inschrijvingen doet worden deze verwijderd.
Indien u met een dagvergunning mee wil doen neemt u zowel een ticket voor de klasse, als daarna een ticket ‘dagvergunning’. U dient op de wedstrijddag de dagvergunning te verzilveren en te betalen vooraf aan uw training bij de wedstrijdleiding.
Tot slot zijn er ook transponders te huur. Een transponder reserveren kan ook door een ticket hiervoor te nemen. Ook de transponders liggen dan op naam klaar bij de wedstrijdleiding. Let op: er zijn niet oneindig veel transponders te huur.
Bij vragen over de App en uw aanmelding kunt u te allen tijden terecht bij het service-team van de stichting Moto Inside.
Telefoon: 0031-651858356 of e-mail: info@motoinside.app